Vil du gi din støtte til ROMSÅS IDRETTSLAG?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest.

Vi oppfordrer deg til å støtte oss i ROMSÅS IDRETTSLAG.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.
Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago. Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:
• Hos kommisjonæren
• Mobilspill
• Norsk Tipping sine nettsider
• SMS, send Grasrotandelen 984021496 til 2020

For mer informasjon se www.norsk-tipping.no
*For Multix og Instaspill gjelder annen beregning.

Om Romsås Idrettslag

Adresse: Romsås Idrettslag
Postboks 5 Romsås
E-post: post@romsas-il.no