Oppstart høsten 2021

Postet av Romsås IL - Aerobic den 23. Aug 2021

Vi starter opp treningen 2. september 2021.

Møt opp på Svarttjern skole.

Våre treningstimer er man/torsdag kl. 18.00 til 19.00.Trening for trente og utrente :-)

Postet av Romsås IL - Aerobic den 9. Mai 2016

ei.

Vi er en flott gjeng som trener sammen 2 dager i uken, mandager og torsdager. Aerobic er en flott treningsform for både de som er godt trent og kanskje ikke så godt trent, alle vil her få utbytte ut fra sitt nivå.

Alderssammensetningen på oss som trener er fra 30 til 69 år. Det er mye humor og glede på treningene våre.

Treneren vår, Heidi, er en utrolig inspiserende. Dersom du har behov for alternative øvelser, er hun flink til å veilede deg. Så, om du lider av noen "skavanker", bør ikke det hindre deg i å være med oss.


En liten ekstra anmodning til dere menn, vi ønsker større oppmøte fra dere da dere er i undertall.

Dersom du har lyst til å prøve aerobic, er du hjertelig velkommen. Vi kan love deg at du får utbytte av treningen, uavhengig om du er godt eller mindre godt trent fra før.
Fornøyde aerobic-trimmere

Postet av Romsås IL - Aerobic den 1. Nov 2015

Her er et gruppebilde av dem som var på trening 29. oktober 2015. Det har i gjennomsnitt vært mellom 15 og 20 trimmere hver mandag og torsdag i høstsemesteret. Vi har vekslet mellom "Energy" ( mest kondisjon) og "Sirkeltrening" (kondisjon og styrke). Det er plass til flere hos oss, så ta gjerne kontakt med oss om du er interessert.Vårsesongen er over

Postet av Romsås IL - Aerobic den 14. Jun 2015Aerobic-gruppa har søkt om nye timer på Svarttjern skole fra man 17. aug 2015 for høst-sesongen.
I mellomtiden kan vi møtes ved kirke-bommen man- og torsdager kl 18.00, for en gå- eller joggetur rundt Steinbruvannet, eller andre steder i Lillomarka.
Vel møtt.