Klubbhuset til Romsås IL er et sentralt og viktig samlingssted for medlemmer og lokalsamfunnet i Romsås-området. Klubbhuset fungerer som et knutepunkt for organisert idrett og andre sosiale aktiviteter. Klubbhuset har en sentral beliggenhet på Romsås og er lett tilgjengelig for alle som bor i området. Det er et moderne og funksjonelt bygg som er tilpasset behovene og tilbyr gode fasiliteter for både medlemmer og gjester. Klubbhuset ligger i Humleby fritidspark på motsatt side av Romsås kirke. Humleby klubbhus har adresse Sverre Iversens vei 19. Humleby kunstgress (9èr og 7èr) ligger rett ved siden av klubbhuset. 

Inne i klubbhuset (1.etg) er det et stort og lyst rom som fungerer både som møterom og sosialt samlingssted for medlemmer og gjester. I andre etasje er det ett stort rom som er utstyrt med en TV som man kan koble seg opp via PC, telefon eller tv abonnementer.

 Vi leier ut klubbhuset, se under. 

Første etasje: 

  • Fullt utstyrt kjøkken    
  • Stort rom til møter og sammenkomster
  • Prosjektor og lerret
  • Toalett 

Andre etasje:

  • Flere koselige sofagrupper (plasser til 25 stk) 
  • TV (koble opp til PC, telefon eller TV abonnementer)
  • Et egen rom med tre små sofaer og egen TV. 

Klubbhuset har 12 sammenleggbare bord og 40 sammenleggbare stoler. En sofagruppe med 25 plasser og 20 vanlige stoler. I tillegg er det tre sofaer i 2. etg.  


Man må påse at man ikke sjenerer naboer med støy og høy musikk etter klokken 23:00. Utleier må selv rydde og ta med søppel når leieperioden er ferdig. Man skal ikke fylle søppelkassene rett på utsiden. Fremkommeligheten til klubbhuset kan være en utfordring på vinterstid. Romsås idrettslag prøver å holde veien inn til klubbhuset åpent ved utleie, men tar ikke på oss ansvaret o  komme til klubbhuset. Bilkjøring av besøkende med unntak av handikappede og større frakt er ikke tillatt. 

For å leie klubbhuset må man ha fylt 23 år og være til stede under arrangementet. Depositum og leie vipses til 28717 (Romsås IL leie klubbhus) eller konto: 78770695170. Påfør dato for leie.


17. mai, juleaften og nyttårsaften leies bare ut internt i Romsås Idrettslag


Romsås idrettslag har vedtatt at utleie i helger skal gjelde hele helger. Se i kallenderen nedenfor om klubbhuset er ledig.

Depositum: kr 500 (bekreftelse på leie) 

Fredag – søndag: kr 2000 

Mandag – torsdag: kr 450 


Innbetaling må merkes med «leie klubbhus, navn og datoer leie». Depositum må betales inn for å bekrefte booking, gi tilbakemelding når dette er overført bank eller vipset og vi vil avholde klubbhuset etter avtale.

 Kvittering må vises ved forespørsel    

PS! Husk å sjekke kalenderen før bestilling for å se om datoen er ledig.  

Utleie av klubbhuset skjer med forbehold av fremkommelighet på vinterstid.